Erotska ispovjest : U bioskopu, dok su ostali gledali film, mi smo uživali u “četvorci”

Erotska ispovjest : U bioskopu, dok su ostali gledali film, mi smo uživali u “četvorci”

.

pablo-87

.

Često smo pravili trojke sa jednom Grkinjom koja je radila sa mojom ženom Marijom u firmi.

Marija mi je par puta prokomentarisala da i Despinin (tako se zvala njena koleginica) muž prilično dobro izgleda, i da bi baš volela da ga nas troje nekako uvučemo u naše igre. I dalje smo osećali dobar ukus u ustima od našeg zadnjeg sastanka sa Despinom, tako da sam počeo da smišljam plan kako da i njenog muža Jorgosa pridobijemo za naše prljave igrice. Kako se Despina nije usuđivala da kaže Jorgosu o svojim nestašlucima sa nama i otvoreno ga pozove da nam se pridruži, rešili smo da iskoristimo jedno veče kad su nas oni pozvali da idemo zajedno u bioskop.

Naravno, glavni igrač u našem planu je bila Marija jel smo svi znali koliko se Jorgos pali na nju. Dakle, konačno je došlo to veče i kako smo se nalazili ispred bioskopa, i posle srdačnog pozdrava smo kupili karte da bi odmah nastavili ka sali VIP gde pored toga što smo mnogo komotniji možemo imati i koliko toliko privatnosti. Hteli smo da nas niko ne uznemirava, da bi naš plan uspeo. Nije bilo puno ljudi, film se prikazivao već dugo i bio je radni dan, tako da nije bilo više od 10-tak osoba u celom bioskopu.

Imali smo sreće da u VIP zoni bude samo nas 4 i to nam je mnogo olakšavalo stvari i bio je razlog više da Marija bude agresivna bez brige da će je neko videti. Devojke su se razmestile da sednu pored nas dvojice, Despina pored mene, a Marija pored Jorgosa tako da smo ja i on bili udaljeni jedan od drugog, a njih dve između nas. On nije propustio komentar na to razmeštanje i kroz smeh je upitao otkud ta promena mesta, a one su u šali rekli da je to samo razmena partnera i da se nista ne brine.

Obe su bile u suknjama tako da su nas provocirale sa svojim butinama. Video sam kako je Jorgos sa svim svojim lažnim moralnim s*anjima i načelima iskolačio oči videvši prelepe Marijine noge.

Ja i Despina smo posmatrali reakcije njenog muža koji je naravno racunajući na mrak u sali neometano pogledom svrljao po nogama moje devojke.

Marija uzela nežno njegovu ruku i spustila je na svoju desnu butinu primoravajući ga da je pomiluje u potpunoj tišini.

Despina me je neprimetno gurnula laktom videvši sve ovo i posle toga je usledilo njegovo bacanje pogleda ka nama da proveri da li smo primetili ista. Naravno, mi smo gledali ka platnu sa osmehom na licu praveći se da smo koncentrisani na film i da se nista drugo ne dešava oko nas. Posle par trenutaka Despina me je uhvatila za ruku i skriveno prinela svojim grudima, ne da bih je mazio vec da bih video kako njeno srce ubrazano kuca, bila je uzasno uzbuđena. Ja sam takođe bio i uzbudjen i napaljen, što mislim da je bilo normalno za jedan takav trenutak.

On je van sebe, zbunjen i uplašen pogledao svoju ženu, ne verujući šta se dešava. Ali kad je video Despinin osmeh i bez da je pustila njegovu ruku počela da mazi Mariju preko gaćica, nije više sumnjao ni sekunde.

Njegova ruka je krenula pravo ka cilju, njegovi prsti su mazili Marijine usmine koje su već bile mokre od sokova. Uvukao je jedan prst u Mariju koliko god je mogao, počevši da gura i vadi bez i malo skrivanja masturbirajuci je svom snagom i umećem. U tom trenutku je verovatno i shvatio da je sve ovo bilo namešteno da ga uvučemo u nas svet i barijere su se srušile kao kula od karata. Kasnije nam je i priznao da je mnogo puta izdrkao misleći na Mariju i da je to bilo ostvarenje njegovih fantazija.

Despina koja je bila okrenuta ka njima da ne bi propustila bilo šta, tako da sam na taj nacin mogao da uzivam i pogledu na njenu zadnjicu.

Posle par minuta igre čuo sam Mariju i shvatio da je upravo doživela orgazam. Despina je morala da pruži ruku i zatvori joj usta jel je Marija postajala preglasna i neko je mogao da nas čuje. Jorgos je sklonio Despininu ruku, i prilepio poljubac Mariji time joj zatvarajući usta.

Ljbili su se tako par trenutaka tako da dok je moja Marija svr*avala, on je častio jednim vrućim poljupcem utišavajući ženku koja je svr*avala i prosto eksplodirala od zadovoljstva. Kad je Marija završila sa svr*avanjem, i posle par trenutaka odmora i povratka na zemlju, spremala se da časti našeg prijatelja sa onim čime ga njegova žena nikad nije čašćavala .

Jorgos nije izdrzao mnogo pod Marijinom demonstracijom znanja i iskustva, posle samo par minuta njegov ku*ac je izbacio prvi mlaz spe*me koji je ostao razmazan po licu moje devojke i koja je kada je shvatila da Jorgos svr*ava namestala sebe da primi sve na svoje lice i u usta . On je zastao zadihan, i dalje jecajući od tek prošlog svr*avanja sa i dalje rasirenim nogama i Marijom koja je klečala pred njim.

Ja i Despina nismo progovarali ni reci, gledali smo spektakl napaljeni, ja mazeći je po njenim s*sama i g*zi. Kad je Jorgos svr*avao ja sam ubrzao moje pokrete na Despini. Te večeri sam shvatio da Despina pored toga sto voli da učestvuje, jako mnogo voli i da gleda.

Despina, videvši da sam samo ja ostao nezadovoljen u svoj ovoj igri, otkopčala mi je pantalone i izvadila ga iz gaća.

Takođe sam bio poprilično glasan svr*avajući, tako da mi je ona nabila jezik u usta i zapušila moje usne njenima.

Drugom prilikom smo uzeli dvd i planirali da taj film odgledamo kod nas kući, ali očigledno da nam taj film nije bio suđen, pošto se i taj doživljaj u našem stanu pretvorio u nezaboravnu cetvorku, ali to je već jedna druga prica.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *